Baby en zwangerschap

Bij talloze typische baby kwaaltjes zoals reflux, krampen, constipatie , neus, keel en oorklachten kan er verbetering optreden middels een aantal sessies voetreflexologie. Slaapt je kindje nog niet door of is het vaak onrustig, dan kan ontspanning optreden en kan je veranderingen bemerken in het slaappatroon. Wil je als ouder zelf je baby behandelen, dan kan je een workshop volgen om dit ontspannende moment samen te kunnen beleven.

Soms gaat zwanger worden niet vanzelf. Dankzij een specialisatie fertiliteitsreflexologie , speel ik hierin graag een ondersteunende rol. Samen gaan we op zoek naar factoren die het spontaan zwanger worden en blijven in de weg kunnen staan. Met speciale technieken en inzichten vanuit de TCCM (Chinese geneeskunde), lukt het vaak om de langverwachte zwangerschap te bekomen. Het doet me steeds enorm veel plezier als er hier een geboortekaartje in de bus valt.

Voor vrouwen met een stuitligging kunnen we de draaiing van de baby naar de juiste positie stimuleren. Hiervoor combineer ik voetreflexologie met moxa.

Vanaf 37 weken zwangerschap, kan je een NIBY’s sessie boeken. Door een combinatie van acupressuur, voetreflexologie en een mooie begeleide meditatie waarbij de ontsluiting wordt gevisualiseerd en bevorderd via de ademhaling, kan je je lichaam heel mooi voorbereiden op de komende bevalling. Als je dus een natuurlijke bevalling wil stimuleren en een geplande inleiding wil vermijden of als je angstig of gestresseerd bent rond de bevalling, kan deze behandeling het verschil maken. Het werkt ook enorm goed bij tal van zwangerschapskwaaltjes zoals misselijkheid, brandend maagzuur, opgezwollen voeten enz…