Blueprint healing

Deze diep ontspannende healing kan bij baby’s, kinderen en volwassenen worden toegepast. Vooraf bepalen we het doel wat we via de healing wensen te bekomen, dit kan gaan van het oplossen van fysieke klachten, emotionele klachten , gebrek aan zelfvertrouwen , steeds terugkerende patronen die je belemmeren enz… Je wordt in een diepgaande staat van ontspanning gebracht ( de alpha of delta staat) en de helende lichtfrequenties verbinden jou met je energetische blauwdruk, de versie van jezelf die je wenst te zijn. Je wordt niet fysiek aangeraakt, alles gebeurt in het energieveld dat je omringt . Deze healing kan daardoor desgewenst ook op afstand worden gegeven.

Wat kan je ermee bereiken?

Het verwerken van het verlies van een dierbare, een miskraam, een stukgelopen relatie, een nieuwe richting (of job) in je leven willen inslaan, fysieke klachten of ongemakken oplossen, het verwerken van een moeilijke kindertijd, meer zelfvertrouwen en eigenwaarde bekomen , het loskomen van angsten enz…

Wat kan je voelen of zien tijdens de healing?

Een zwaar gevoel in je lichaam en handen, lichtflitsen of kleuren zien, beelden van je gids of beschermengel, tintelingen in je lichaam… elke sessie is uniek en anders.

Enkele reacties :

Je sessies doen me zoveel deugd en helpen me echt transformeren.

Met een lach op mijn gezicht en een hart vol liefde huiswaarts gereden.

De pijn rond het overlijden van mijn oma is zachter geworden.

Ik voel me 10 kg lichter alsof er een last van mijn schouders is verdwenen.