Massages en babyreflexologie

Babyreflexologie (uniek in de regio)

Steeds onder de indruk van de puurheid en spontaniteit van een baby, heb ik besloten om me in deze doelgroep te specialiseren . Een baby kan last hebben van tal van kwaaltjes, bv reflux, krampjes, constipatie ,de luchtwegen , slecht slapen en doorbrekende tandjes.

Een paar sessies voetreflexologie volstaan om hier verlichting in te brengen met als gevolg een blije baby en blije ouders. Prachtig toch! Het is tegelijkertijd enorm ontspannend voor je kindje.

Workshops babyreflexologie voor ouders :

In een tweedelige workshop worden de basistechnieken in een klein groepje aangeleerd. Hierdoor kan je zelf je baby een voetreflexologie sessie geven en eventuele kwaaltjes verhelpen. Pure quality time tussen ouder en kind.

Ook bij Mom gynaecologie in Beveren – Waas, een vooruitstrevende gynaecologie praktijk, waar veel aandacht word besteed aan ouder-kind binding , zijn ze enthousiast over het concept en gaan er workshops door op aanvraag.

Cuppingmassage

Met behulp van silicone cups , ontvang je een diepgaande massage van het spierweefsel rond de rug en andere zones die eventueel geblokkeerd zitten. Via het vacuüm effect van de cups , kan je op die manier nekpijn, rugpijn, spierpijn, tenniselleboog enz… verlichten en de bloeddoorstroming naar de desbetreffende spier  verbeteren, evenals het afvoeren van afvalstoffen.

Aromatische massage van hoofd, nek en schouders

Heel veel mensen hebben last van nekklachten en hoofdpijn. Deze diepgaande massage brengt een aangename verlichting in deze zones. Zittend op een massagestoel met de ogen gesloten, verdwijnen de spanningen als sneeuw voor de zon.

Vlindermassage is een zachte en subtiele massage van de rug, die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Deze massage zorgt voor een diepe ontspanning, herstelt het evenwicht14 in het lichaam en nodigt het lichaam uit om blokkades en oude spanningen en patronen los te laten. Over de ruggenwervels loopt de blaasmeridiaan, door deze te masseren, worden losgekomen spanningen en afvalstoffen afgevoerd. Het is dus niet verwonderlijk dat je nadien meer moet gaan plassen. Het is belangrijk om veel water te drinken de dagen na de massage .

Indonesische lichaamsmassage (Pitjit) 

Een zalige massage , die zich kenmerkt door snelle, pittige bewegingen zoals ze van generatie op generatie in Indonesië wordt doorgegeven. Door gebruik te maken van warme oliën ontspant je lichaam en geest zich in een mum van tijd.

Belangrijk : alle massages zijn uitsluitend therapeutisch