Aura sprays

Angeldust_grootDe Engelen-spray is een krachtige reiniger van je eigen aura en die van anderen. Het kan ook voor ruimtes en kristallen gebruikt worden, deze spray verbetert de communicatie met de Engelen en werkt diep helend en relaxerend. De spray ruikt heerlijk en geeft inzichten en verheldering bij het oplossen van problemen.

De Elfen-Spray werd speciaal ontwikkeld voor de Nieuwetijdskinderen, het brengt hen tot rust en ze bloeien Fairydust_grootervan open. Hun creativiteit wordt hiermee aangewakkerd; ideaal is om hun kamer ermee te verstuiven voor het slapengaan. De spray is ook geschikt voor volwassenen om hun innerlijk kind makkelijker te ervaren.

De Reiki-Spray bevordert innerlijke kracht en zelfbewustzijn, Reiki_grootwerkt diephelend op angsten en verdriet en laat je het mooie in het leven opnieuw beleven. Deze spray geeft energie en werkt bevorderend bij meditatie.

De Godinnen-Spray wakkert de vrouwelijke energie aan. Je Goddessmist_grootvoelt je zachter, aantrekkelijker en sensueler en ook je intuïtie wordt versterkt. Je komt meer in je kracht te staan en wordt assertiever. De ideale spray voor vrouwen in de menopauze of vrouwen met zwangerschapsproblemen.

Meer info vindt U op de site http://www.inthelightofthegoddess.com

De Atlantis-Spray brengt je terug naar je vorige levens.Je atlantis-spray_groot+achtergrond1herinnert je wie je werkelijk was. Je trauma’s worden geheeld en goede herinneringen neem je mee terug naar dit leven. Deze
spray bevat heilig water van de bronnen van Avalon.

De Merlijn-Spray bevordert wijsheid, bescherming en magie rondom je en bevat de energie van Merlijn. Ook deze spray bevat heilig water van de bronnen van Avalon (Glastonbury).

merlin-spray_groot+achtergrond1